Lyserøde favoritter

Af Ecem Doğan | Tips | Ads Disclosure | 26-04-2018
Lyserøde favoritter

Er din yndlingsfarve også lyserød? En af de mest populære farver til alle kvinder er lige for tiden lyserød. Engang var lyserød mest en farve vi associerede med små søde piger og tegnefilms prinsesser. Men lyserød har virkelig rebrandet sig, og er nu en af de hotteste farver du kan iføre dig som voksen! 

Pink Love!

Vi har samlet alle det, som vi elsker at bruge i pink. Så kan du vælge lige netop det stykke tøj eller sko, som du gerne vil have i lyserød. Jeg er stor tilhænger af et helt pink outfit, med blazer og bukser i en fin pastel-lyserød nuance. Men vi har så mange forskelligt tøj at vælge i mellem, som du kan nemt anvende den pinke trend og se stilfuld ud. Lad os tage et kig på det trendy pinke tøj!

Blazer

Blazeren er et stykke tøj, der bliver ved med at komme igen i nye forklædninger! Denne sæson skal du glemme den klassiske sorte blazer, og gå efter en blazer i pink. Du kan vælge imellem mange forskellige nuancer i alt fra babylyserød til skrigpink. Match din blazer med et par matchende bukser i samme farve eller kombiner den med en fin kjole

Bukser

Lyserøde bukser er helt klart noget af det vi vil huske 2018 for i modens tegn! Vi ser de lyserøde bukser på bloggerne og modeikonerne denne sæson. Personligt kan jeg godt lide en harmoni af sort og pink, så de lyserøde bukser kan du nemt kombinere med en sort bluse, eller endda en hvid top for et forårsagtig look.

Trøjer

Hvis du ikke er til det helt pinke look med bukser og blazer, vil en pink overdel være ideel til dig. Pinke bukser kan være ret iøjenfaldende, men hvis du stadig gerne vil bruge trenden lidt mere simpel, så start med at matche et par sorte jeans med en bluse eller en sweater i pastelpink. Det giver dit outfit et simpelt, men virkelig trendy look med den lyserøde farve.

En af vores største favoritter af webshops, når vi leder efter nye fine overdele til både hverdag og fest, er uden tvivl Gina Tricot! Denne butik har de fineste kollektioner, som vi virkelig elsker. Der er altid mindst et statement-item, som bliver klikket hjem fra denne skønne butik.

Tasker

De lyserøde tasker er et meget feminint og trendy accessorie. Gå efter en lyserød taske, hvis du gerne vil bruge den lyserøde trend, men ikke helt vil iføre dig pink tøj eller hvis du bare gerne vil fokusere på et all-in lyserød outfit! 

Sko

Lyserøde sko er de sødeste sko, hvis du spørg mig! De lyserøde sko er ligesom tasken en god mulighed for at inkorporere den lyserøde trend på en simpel måde i dit outfit. Til foråret kan du bruge alle slags sko i de pinke nuancer, som støvler, sandaler og en af mine favoritter, sneakers i en sart lyserød farve!

Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG