Kombiner sommerkjolen med sneakers

Af Nike Van den Buys | Tips | 14-07-2017
Kombiner sommerkjolen med sneakers

Det plejede at være lidt af et no-go at kombinere sneakers med en sommerkjole. Nu om dage bliver ingen dog særlig overraskede, hvis de ser nogen med en sommerkjole og sneakers. Hvis du tilmed ikke kan lide at klæde dig piget, er kombinationen af sneakers med en kjole det perfekte valg. Vil du gerne bruge sneakers med en kjole? Så har vi fundet et par tips til, hvordan du gør det på en moderne måde.

Hvordan matcher man sneakers med en kjole?

Er du på jagt efter sneakers du kan bruge til de fleste anledninger? Gå da efter et par hvide sneakers. Den kan bruges enten med en blomsterkjole, off shoulder kjole, ja faktisk de fleste kjoler! Hvide sneakers er derfor et godt valg, hvis du ønsker at være på den sikre side. Du kan endda også vælge sneakers i samme farve som kjolen, for at skabe et cool look - bare se på billedet foroven. Ret cool, ikke? De af os som tør, kan vælge et par crazy sneakers. Tænk på Nike Huaraches eller et par Rihanna Puma sneakers. Sådanne sneakers er bedst kombineret med en uformel kjole eller gør som en ægte fashionista og match med en statementkjole. Gå efter kombinationen af sporty accessories som en baseball cap eller rygsæk.

Hvide sneakers med en kjole

Med hvide sneakers, kan det ikke gå galt. Disse sko kan kombineres med en smuk kjole, men også for eksempel til en jumpsuit eller pæne bukser og en blazer.

 

Sneakers og kjole i samme farve

At kombinere sneakers med en kjole i samme farve, er meget cool og trendy. Vi anbefaler dig til at gå efter et par sneakers i en farve du nemt kan kombinere med andre outfits, så her burde du tænke, rosa, rødt eller hvad med sølv? Disse farver passer også godt sammen med et par jeans.

 

Statement sneakers kombineret med en kjole

Vil du gerne være iført et rimelig cool outfits med sneakers? Så tænk på, hvordan Rihanna klæder sig. Afslappet kjole, baseball cap og et par “out there” sneakers. Gå efter et par plateau sneakers eller et par som virkelig skiller sig ud fra mængden!

 

  

Love NikeNike Van den Buys
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG