Jeg elsker BESTSELLER!

Af Anne Marie Schulz | Sponsoreret | Tips | Ads Disclosure | 22-11-2018
Jeg elsker BESTSELLER!

Driftige jyder, smart tøj og fremsynethed

Ligesom jeg, er du sikkert også vokset op med at gå klædt i de forskellige BESTSELLER mærker. Der var de der bukser fra ONLY, som var det eneste jeg ønskede mig til jul i ottende klasse, eller den kjole fra VERO MODA som jeg fejrede nytårsaften i i 2005... og så den fyr som altid så brandgodt ud i sine jeans fra JACK & JONES - du kan se ham for dig, ikk'? 

BESTSELLER

Hos BESTSELLER finder vi alle de mærker som danskerne elsker og kender, og deres portfolio vokser hele tiden. BESTSELLER agerer hurtigt, og hver uge bliver der tilføjet 3000 nye produkter i butikken, så der vil bestemt altid være noget for enhver smag. Det er hurtig mode til overkommelige priser og til enhver lejlighed, men heldigvis ikke så hurtigt at vi andre ikke kan følge med. Hos BESTSELLER får du gratis levering ved køb over 399 DKK, og lige nu er er der gratis returret indtil midten af Januar. 

JACK & JONES

JACK & JONES har fået danske mænd til at se godt ud i snart 30 år, og for det kan jeg kun sige tak! Hos JACK & JONES har man gennem årene holdt fokus på at skabe holdbare og trendy denimprodukter - der er ikke så meget støj, og dramaen er lagt på hylden til fordel for nem shopping med en god attitude. Jeg kan ikke forestille mig, at der sidder nogle danske mænd derude, som ikke har mindst et par jeans eller en jakke fra JACK & JONES i skabet, men hvis der nu gør, så er det ikke for sent!

Black Friday hos Bestseller
Jeg elsker BESTSELLER!

ONLY

Når jeg siger vi allesammen er vokset op med BESTSELLER, så mener jeg det bogstaveligt talt! Da ONLY blev introduceret i midten af 90erne røg det direkte ind i alle teenagepigers garderobeskabe, og vi elskede det. ONLY er fokuseret på at skabe nem og tilgængelig mode, som samtidig har attitude. ONLY er ikke låst fast på en bestemt stil, og jeg tror de fleste unge piger kan se sig selv i ONLY tøj fordi der er mere fokus på kreativitet - det er nemt at gøre ONLY til sit eget.

Black Friday hos Bestseller

Vero Moda

Efterhånden som jeg er blevet ældre, har min stil ændret sig - jeg er for eksempel gået fra at være en ONLY-pige til at være mere en VERO MODA-kvinde (jeg elsker dog også alle de andre BESTSELLER mærker, men dem kan vi snakke om en anden dag). VERO MODA har i tre årtier givet os de seneste trends og lækkert design til overkommelige priser. VERO MODA har altid haft fingeren på pulsen, men vi kan stadig følge med, og derfor elsker jeg stadig VERO MODA! 

Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG