Fashiola's tips om sommer essentials

Af Lena Steffen | Tips | 30-05-2017
Fashiola's tips om sommer essentials

Om sommeren har vi alle en liste over tøj som vi ikke kan leve uden. Har man ikke det tøj, så bliver sommeren bare ikke helt den samme og eftersom foråret snart er forbi, er det på tide at tjekke, hvilke sommer essentials du egentlig mangler. For at finde ud af, hvilke sommer essentials folk har, har jeg interviewet nogle af pigerne fra Fashiola teamet.

Fashiola teamet’s sommer essentials

Om sommeren, når varmen virkelig slår til, hvad enten man er på stranden eller skal til havefest, har vi alle et stykke tøj vi ikke kan være foruden. Jeg spurgte pigerne i teamet, hvad de ikke kunne være foruden i sommeren, og kun måtte nævne én favorit, ja så blev det altså en udfordring...

Lene
"Det tøj jeg absolut ikke kan være foruden er en jumpsuit eller playsuit. Dette stykke tøj er så komfortabelt og du kan bruge det på stranden, festen eller til hverdagen. Denne sommeren leder jeg efter en jumpsuit i en varm orange eller gul farve. Jeg kommer til at kombinere den med et par espadrillos".

Nicolina
"Jeg er helt skudt i bikinier og vi kan jo kun være enige i at bikinien er virkelig vigtig, når det er sommer? Hvert år køber jeg mindst to nye, men i år har jeg ikke planlagt hvilken type bikini jeg skal købe endnu. Jeg har stadig et par uger til at beslutte mig, men jeg er allerede i gang med at lede efter den perfekte bikini".

Relaterede produkter

Janni
"For mig er et sommer essential et par komfortable og praktiske sko. Det findes ikke særlig meget, som er værre end at have et par sko på som ens fødder koger i og som er ubehagelige at have på om sommeren. Sidste år brugte jeg et par fine og komfortable sandaler, men i år tror jeg, at jeg skal have tilføjet et par lette sneakers til sommergarderoben"

Relaterede produkter

Fashiola's tips om sommer essentials

Filipa
"Mit svar er nok ikke så originalt, men det er noget jeg virkelig ikke kan leve uden, og det er altså en t-shirt. Hvert år når solen titter frem for første gang, elsker jeg virkelig at kunne kombinere en t-shirt med et par enkle bukser. Om sommeren har man jo mange alternativer: nederdele, shorts eller et par smækbukser! Og glem ikke også at kombinere t-shirten med en let sommerjakke til sommeraftnerne"

 

Hvilke er dine sommer essentials? Vil du ha litt inspiration, kan du altid tjekke vores kategori for kjoler, der finder du masse lækre kjoler til sommeren. Xoxo

Love LenaLena Steffen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG