Fashiola ❤️ Miinto

Af Anne Marie Schulz | Sponsoreret | Tips | Ads Disclosure | 03-04-2019
Fashiola ❤️ Miinto

Lige nu fejrer Miinto 10 års jubilæum - JA! Miinto har eksisteret i 10 år nu, er det ikke vildt?

Hvor mange produkter har vi ikke fået leveret fra Miinto gennem årene? Mit klædeskab kan i hvert fald tælle til ret mange. 

I den her tid kan du få del i ekstra store rabatter, og spare endnu flere penge end normalt, når du handler hos Miinto.

Som mange andre danske kvinder og mænd på min alder, er du sikkert også vokset op med at shoppe online på Miinto. Det føles som om vi har fulgtes ad de sidste ti år, og Miinto gennem årene har været den ekstra hjælp når jeg skulle finde det perfekte outfit til en begivenhed - hvad enten det var den vigtige jobsamtale efter studierne, min 25 års fødselsdag eller bare til hverdagen. 

Alt hvad du leder efter!

En af grundene til at Miinto er blevet en af Fashiolas (og sikkert også jeres) yndlingsbutikker, er at man kan finde ALT! Trænger du til en ny taske? Eller måske et par sneakers? Du ved du altid finder de nyeste trends hos Miinto - tjek for eksempel det store udvalg af tasker fra Decadent hos Miinto her på Fashiola. 

Fashiola ❤️ Miinto

Miinto & Fashiola

Fashiola har samarbejdet med Miinto næsten lige siden vi startede, og det er simpelthen en af vores favoritbutikker! Udvalget hos Miinto er stort, og vi finder altid de kendte skandinaviske brands, som vi leder efter - og til gode priser endda! Vi er især rigtig glade for at kunne tilbyde dig nogle brands helt eksklusivt hos Miinto her på Fashiola.

Herunder finder du nogle af de brands jeg ofte kigger langt efter på Miinto - det er for eksempel Bitte Kai Rand, som altid imponerer mig med deres forståelse for farver og mønstre, Graumann, der har et stærkt fokus på den moderne skandinaviske kvinde, samt Co`Couture, der altid inspirerer mig til byturens outfit. 

Stort Tillykke

Som nævnt finder du altid udsalg og ekstra gode priser på Miinto, og lige nu kan du spare endnu mere i forbindelse med jubilæet. Find dine favoritter her på Fashiola, og vær med til at ønske Miinto stort tillykke med dagen - vi er vilde med jer! 

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG