De bedste deals til Cyberweekend

Af Anne Marie Schulz | Tips | 23-11-2018
Cyber Weekend og Black Friday

De bedste rabatter finder du under Cyber ​​Weekend!

Det betaler sig at shoppe på Black Friday eller under cyber Weekend, da der kan være rigtig mange penge at spare. Her på Fashiola kan du altid tjekke vores rabatkuponer, eller søge ud fra dine favoritmærker.

Find de bedste deals

Her på bloggen forsøger jeg at samle alle de bedste tilbud til dig, og du kan få overblik over nogle af dem herunder.

NA-KD 

Selvom teamet bag NA-KD har lang erfaring, er selve NA-KD mærket en nyfødt stjerne, når det kommer til online mode. NA-KD er uden tvivl blevet en af mine nye favoritter, og jeg ved de har rigtig mange gode tilbud på Black Friday og weekenden over. Med koden BLACKWEEK kan du få 30 % rabat på alle produkter! 

ARKET

Hvis du har fulgt med her på bloggen, så ved du hvor meget vi elsker det nyeste skud på H&M-stammen: ARKET! Det nye svenske mærke har allerede slået sit navn fast med deres stilsikre og simple skandinaviske look. Shop til Hende, Ham eller Børn hos ARKET, og spar 25 %! 

Wakakuu

Wakakuu er en svensk webshop, som sælger high-fashion produkter fra håndplukkede brands. På Black Friday og den efterfølgende weekend kan du spare op til 50 %, og på Cyber Monday kan du forberede dig til næste år, da du kan spare 15 % på alle forårsnyheder. 

Stylepit

Hos Stylepit kan du spare op til 50 % hele ugen.

Lekmer

Hos Lekmer kan du spare op til 70 % på udvalgte varer hele ugen.

ASOS

ASOS giver dig 20 % rabat på alle varer helt til tirsdag morgen.

Hunkemöller

Spar 25 % på alle varer fra Hunkemöller indtil søndag.

Superdry

Hos Superdry kan du spare 20 % på alt til og med mandag.

Stylebop

Stylebop holder udsalg med 30 % rabat på alle varer med koden BLACKFRIDAY. Udsalget gælder ikke Moncler, Moncler Genius og Valextra.

Weekday

Hos Weekday kan du ugen igennem spare 25 % på udvalgte kategorier, og fredag- søndag gælder det bæredygtige jeans og Weekdays egne favoritter. Cybermandag kan du spare 20 % på alle varer. 

Nelly.com

Nelly.com giver 20 % rabat på alle varer indtil søndag, og på Black Friday vil der hver time være et nyt uimodståeligt tilbud. 

Mine Favoritter

Jeg har fundet et par af mine favoritter frem, som jeg håber håber håber kommer på tilbud til Black Friday og Cyber Weekend. Måske det også er nogle af dine favoritter? Smid en kommentar hvis du er enig, eller hold øje med både vores blog og vores udsalgskategori, for at se om du ikke kan gøre en god Cyber Weekend deal! 

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG