De bedste deals til Cyberweekend

Af Anne Marie Schulz | Tips | 14-11-2018
Cyber Weekend og Black Friday

Black Friday og Cyber​weekend er snart på trapperne, og vi ved at du kan finde store rabatter og gode tilbud! 

Selvom Cyber Weekend og Black Friday oprindeligt stammer fra USA, så har vi i den grad taget det til os i Danmark - for hvem elsker ikke at spare penge på lækkert tøj? Hos Fashiola kan du uden tvivl gøre et godt tilbud, måske kan du finde julegaver til ham eller til dig selv ;) 

De bedste rabatter finder du under Cyber ​​Weekend!

Det betaler sig at shoppe på Black Friday eller under cyber Weekend, da der kan være rigtig mange penge at spare. Her på Fashiola kan du altid tjekke vores rabatkuponer, eller søge ud fra dine favoritmærker.

Find de bedste deals

Her på Fashiola forsøger jeg at samle alle de bedste tilbud til dig, og du kan få overblik over nogle af dem herunder.

Wakakuu er en svensk webshop, som sælger high-fashion produkter fra håndplukkede brands. På Black Friday og den efterfølgende weekend kan du spare op til 50 %, og på Cyber Monday kan du forberede dig til næste år, da du kan spare 15 % på alle forårsnyheder. 

Relaterede produkter

Mine Favoritter

Jeg har fundet et par af mine favoritter frem, som jeg håber håber håber kommer på tilbud i forbindelse med Black Friday og Cyber Weekend. Måske det også er nogle af dine favoritter? Smid en kommentar hvis du er enig, eller hold øje med både vores blog og vores udsalgskategori, for at se om du ikke kan gøre en god Cyber Weekend deal! 

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG