4 musthave accessories

Af Lena Steffen | Tips | 30-06-2017
4 musthave accessories

Hvordan får du dit look til at gå fra "fint" til "wow"? Ved at vælge de rigtige accessories, selvfølgelig! Accessories er absolut det, vi kalder prikken over i'et på ethvert outfit. Så hvilke accessories er det mest fashionable denne sæson, og hvordan skal de styles? Her er  4 musthave accessories, der vil forbedre dit outfit fra en 6’er til en 10’er!

4x musthave accessories

For at skabe et stilfuldt outfit, behøver du ikke gøre dig særlig umage, det er nok at tilføje stilfuldt accessories. Ved at kombinere de rigtige accessories, på den helt rigtige måde, kan du let at gå fra enkelt til perfektion. Faktum er, at den bedste måde at matche et underspillet og simpelt outfit, er at tilføje farverigt accessories. Så, hvilke accessories er et musthave denne sæson? Her er vores 4 tips:

1. Store øreringe

Store øreringe har evnen til at løfte dit outfit op. De vigtigste farver, du skal gå efter denne sæson er lyserød, koral og sennepsgul, og som vi har nævnt ovenfor er den bedste kombination til de farverige øreringe et simpelt, men elegant outfit. Match en simpel t-shirt med et par pæne bukser og derefter et par øreringe og dit look er på toppen.

2. Minitasken

Minitaske = maxi-effekt. Ja, du skal altså vælge en lille og farverige minitaske, for at skabe et smart look. Okay, at bruge en minitaske hver dag er måske ikke den mest praktiske løsning, men for en aften i byen, er det absolut det perfekte valg. En nederdel og en top, og så med en grøn minitaske.

4 musthave accessories

3. Solbriller med farve

Hvem kan ikke tænke på sommer uden straks at forestille sig et par solbriller også? I år kan vi alle blive enige om, at solbriller med farve virkelig er in, og fortjener naturligvis en plads på vores liste over 4 musthave accessories. Især de super-farvede solbriller, som er perfekt til at pifte ethvert outfit op. På med strandtøjet, et par espadriller og sidst, men ikke mindst solbriller i farve og du er klar til en dag på stranden.

4. XXL uret

Alt er efterhånden digitalt, og mange bruger dere telefon for at se, hvad klokken er. Men vi skal passe på ikke at tage styrken i et af de mest klassiske accessories for givet - nemlig armbåndsuret. Ingen kan formentlig benægte, at dette er et tidløst accessorie, der har eksisteret i et godt stykke tid og er selvskrevet på listen over musthave accessories. Denne sommer, er tippet at gå efter et ur i en større moden. Kombiner et XXL ur med et par tidløse bukser og en klassisk skjorte og dit look, vil gå til de fleste anledninger.

4 musthave accessories

   

Love LenaLena Steffen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG