3x sommersko du ikke må gå glip af

Af Nike Van den Buys | Tips | 22-06-2017
3x sommersko du ikke må gå glip af

Sommeren er her, og det er sommerkollektionerne også. Vi har derfor gjort det lidt lettere for dig og samlet 3x sommersko du bare ikke kan gå glip af. Hver sæson er der forskellige trends, modeller, mønstre eller farver som er populære, men vores vigtigste tips fra Fashiola er, uafhængig af hvad, der er populært, at du følger din egen stil og hvad du synes er pænt. Bruger du noget som du føler dig ukomfortabel i, og som ikke er helt din stil, er det ikke sikkert, at du føler dig tilpas. Men for at finde lidt inspiration til sommersko, som passer dig bedst, er vores tips her.

3x sommersko du ikke bør gå glip af

Er du personen som ikke kan leve uden et par sneakers? Eller bruger du støvler, hvad enten det er sommer eller vinter? Så tjek vores tips og produkter nedenfor. Vi er sikker på, at du kan finde noget du kan lide.

3x sommersko du ikke må gå glip af

Sneakers

Et par sneakers kan bruges i mange af årets sæsoner, men det er lækkert med et par hvide sneakers om sommeren. Som på billedet foroven, ville vi have matchet et par sneakers med et par bukser, en enkel langærmet t-shirt eller en skjorte og en cowboyjakke.

Espadrillos

Denne sko er vores absolutte favorit blandt sommerskoene, du ikke kan gå glip af denne sæson. En model vi synes man skal satse på i år, er espadrillos med plateau. Kombiner espadrillos med strandtøj, en strandtaske og et par solbriller, og du er klar til stranden.

3x sommersko du ikke må gå glip af

 Støvler

Nu tror du ganske vidst vi er blevet lidt tossede, støvler om sommeren?! For nogen er det måske et lidt for “varmt” alternativ, men for mig er støvler en selvsagt sko på listen over de 3 sommersko du må eje. Forestil dig en mininederdel, en fin løssiddende skjoerte, en hat og et par støvler, hvor boheme og fint er det ikke lige? Desuden kan et par støvler også godt komme med på sommerens mange festivaler.

 

  

Love NikeNike Van den Buys
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG