3 sommersko til mænd

Af Lene Johannessen | Tips | 08-08-2017
3 sommersko til mænd

I et hav af sko, er det ikke altid lige så nemt at vide, hvad man skal iføre sig, når sommeren er her. Man kan selvfølgelig have de fleste slags sko på, men der er så mange valg, så jeg har lavet en liste over 3 forskellige sommersko til mænd nedenfor. Jeg vil endda også give tips til, hvad du kan matche skoene med, så skynd dig at læs videre!

Sommersko

Sneakers, sandaler, støvler eller klipklappere - mulighederne er mange, og valgene er endda flere. Jeg har samlet mine 3 favoritsko til mænd, og jeg håber, at du kan finde et par som du kan lide og som passer din stil bedst.  

Sneakers

Et par sneakers er utrolig komfortable og praktiske. De passer til det meste tøj, men min personlige favorit er et par sneakers matchet med et par jeans og en enkel t-shirt. Bliver det koldt om aftenen, kan du altid gå efter en let bomberjakke som prikken over i'et. Se alle mine favoritter af sneakers nedenfor.

 

Sandaler

Sandaler er ganske vidst, det bedste at have på fødderne om sommeren. De er lette, luftige og behagelige, og passer perfekt til et par shorts og en skjorte. Sandaler kommer i mange varianter, farver og modeller, så jeg håber, at du kan finde et par du kan lide blandt mine favoritter!

 

Støvler

Du tænker måske, at støvler hører vinteren til, og du har jo ret, men støvler kan faktisk være ret så cool om sommeren også. Skal du på festival, er støvler og et par skinny jeans kombineret med en grafisk t-shirt og en cowboyjakke et virkelig cool og festival-klar outfit! Støvler er også komfortable og praktiske i vores land, hvor sommervejret er så ustabilt...

 

   

Love LeneLene Johannessen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG