3 outfits til mænd for under 1000 kr.

Af Janni Hansen | Tips | 24-07-2017
3 outfits til mænd for under 500 kr.

Du behøver ikke bruge en formue på at sammensætte et cool outfit! Du kan sagtens finde et helt sommeroutfit til under 1000 kr, og det er altså inklusive sko, bukser og overdel. Der findes heldigvis masser af prisvenlige brands på markedet, som tilbyder stilfuldt tøj.

Sommeroutfits til mænd på budget

Jeg har herunder samlet tre forskellige komplette outfits til mænd, der alle er til en samlet pris på maksimum 1000 kr. Jeg håber du kan finde inspiration i disse outfits på budget til mænd, og du kan sammensætte dit eget outfit uden at skulle bruge alt for mange penge! 

Det klassiske sommeroutfit

Her har vi sammensat et klassisk sommeroutfit på budget til en total pris på under 1000 kr.! Outfittet består af et par lækre cowboyshorts, t-shirt og et par sandaler. Dette outfit er godt til en varm sommerdag og så er det samtidig praktisk. Er du ikke til sandaler, kan du nemt matche med et par sneakers. Tip: køb en t-shirt med farvede striber eller motiv, for at skabe et lille tvist til det klassiske look. 

Sommeroutfit på budget

Det pæne look

Dette outfit er nok ikke det bedste til de helt varme sommerdage, men vi ved vidst alle sammen godt, at dette er et sommeroutfit i Danmark... Lange bukser, og en tynd skjorte. Match med et par hvide sneakers, og smøg bukserne op for et sommerligt look. Dette outfit er perfekt til havefesten! 

Outfit under 1000 kr.

"Keep it casual" outfittet

Et meget casual outfit, der fungerer til alle årstider er jeans og t-shirt looket. Match et par mørke jeans med et par sneakers og med en logo t-shirt, som lige nu er meget trendy! Alt dette kan du finde til under 1000 kr! Se hele vores udvalg af jeans, og find din favorit. 

Casual outfit på budget

   

Love JanniJanni Hansen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG