Sommer 2017: Fashiola's favoritdestinationer

Af Teresa Bovo | Rejser | 18-07-2017
Sommer 2017: Fashiola's favoritdestinationer

Endelig sommerferie! Ferien er begyndt, men har du ikke bestemt dig for, hvor du vil tage på ferie endnu? Så kan denne blog være ret nyttig for dig! Det findes så mange ting at opleve, som en eventyrlig bilferie gennem Europa, storbyferie til en ny by med masse kulturelle oplevelser, festivaler med god musik eller du kan tage på resortferie! I denne blog finder du alt dette og meget mere.

Sommerferie 2017: Fashiola's bedste tips

Vi er her hos Fashiola begyndt planlægningen af vores ferier for sommeren 2017. Nogen af os har endda allerede været på ferie! Efter måneder med koldt vejr og regn, er det altså endelig tid for en velfortjent ferie. Entusiasmen fra mine kollegaer, der fortæller, hvor de skal hen på sommerferie, har inspireret mig til at skrive denne blog, hvor jeg spørger mine kollegaer om de bedste råd og tips om deres rejser og destinationer. Så gå ikke glip af vores bedste ferietips for sommeren 2017!

Læs videre og bliv inspireret af Fashiola’s tips og gør dig klar til at planlægge årets sommerferie.

Saar: from Puglia with love

"Masser af god mad, de flotteste strande og en fortryllende atmosfære er det jeg husker bedst fra min ferie i Puglia, som jeg kom tilbage fra for et par dage siden. Sammen med min veninde som rejsepartner, tilbragte vi en uge i det mildt sagt idylliske Italien. Kysten i Puglia er så smuk, og vi boede i Castellana Grotte, hvor vi lejede en bil for at have muligheden for at udforske så meget som muligt, blandt andet Ostuni, Polignano a Mare og Alberobello som med sine smukke "trulli", er noget jeg aldrig glemmer. Vi drog også til byen Lecce, Bari og Otranto. De varme temperaturer tillod mig endelig at tage mit favorittøj med hjemme fra skabet: Kjoler og off-shoulder toppe og bikinier. En anden favorit er også mine espadrillos. Jeg elsker højhælede sko, men at gå med stiletter rundt i Puglia med brostensbelagte gader var vanskeligt, så de reddede virkelig min ferie!"

Sommer 2017: Fashiola's favoritdestinationer

Nicolina: Sverige, min lille oase af ro og afslapning

"Sverige er mit hjemland, og jeg prøver at tage til Sverige, så ofte som muligt for at besøge familie og venner. Men en sæson, der i Sverige virkelig er magisk, så er det sommeren, og de sidste dage har jeg været sammen med familien i vores sommerhus i Glommen, som ligger udenfor den idylliske by Falkenberg på sydvestkysten af Sverige. Her har jeg haft den mest afslappende ferie med både at sole mig og bade, og ture i sejlbåd. Noget som er virkelig typisk for den svenske sommer. Som enhver svensker, så er jeg stor fan af neutrale farver i minimalistiske snit, i uformel stil. Jeg elsker at iføre mig stribede overdele, shorts og sneakers."

Lena: Bilferie i Europa

"Denne sommer har jeg besluttet mig for at planlægge en biltur til Europa sammen med min kæreste. I 2 uger i september, skal vi køre til Spanien, Frankrig, Italien og Schweiz. Jeg bliver aldrig træt af bilferier i Europa, og selvom det bestemt ikke er min første gang i disse lande, så tror jeg alligevel, de har noget nyt at se, ved hvert besøg. Til denne biltur vil jeg prøve at vælge noget praktisk og komfortabelt tøj, der også kan bruges i løbet af dagen, men også til om aftenen til en romantisk middag sammen med min kæreste. Overalls og jumpsuits, t-shirts og uformelle kjoler følger med mig på denne rejse."

Sommer 2017: Fashiola's favoritdestinationer

Phil: min sommer i San Francisco

"Jeg kunne ikke være mere begejstret for mine sommerferieplaner i år! For denne sommer planlægger jeg en familietur til den fortryllende by San Francisco. Endelig får jeg muligheden for at tilbringe lidt tid sammen med min familie og min søster, som for nogle måneder siden, bestemte sig for at gøre denne ikoniske California-by til sit hjem. Efter at have besøgt San Francisco i vinter, kan jeg næsten ikke vente med at udforske byen denne sommer. Planerne for min California-sommer? Jeg skal definitivt til Napa Valley, som ikke ligger langt fra San Francisco, som er kendt for sin naturlige skønhed og for sin vinproduktion. Også må vi naturligvis stoppe langs Pacific Coast Highway - motorvejen som går gennem Los Angeles og San Francisco. Et lille råd til alle som planlægger en tur til denne solfyldte California-by: Brunch i San Francisco er virkelig det bedste vestkysten har at byde på! Til det tempererede vejr i sensommeren i San Francisco må jeg helt klart pakke mine favorit skinny jeans, afslappede toppe og en let trenchcoat. "

  

Love TeresaTeresa Bovo
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG