Rom, Paris, Barcelona - Looks til storbyferien

Af Sandra Koehler | Rejser | 11-05-2017
Rom, Paris, Barcelona - Looks til storbyferien

Rom, Paris, Barcelona - Europa har så mange storbyer at byde på! Takket være billige flybilletter og Airbnb, kan man rejse for et rimeligt budget og besøge spændende destinationer. Så det eneste spørgsmål vi har tilbage er, hvilke outfit vi skal pakke til de forskellige byer.

Looks til storbyferien

Når man skal pakke til storbyferien, står de fleste overfor noget af en udfordring. Outfits til dagen, looket til aftenen, reserve tøjet og tøj til dårligt vejr skal finde plads i kufferten. Der skal pakkes kjoler, jumpsuit og jeans, og hvordan skal dette så kombineres til et stilfuldt look, der passer til storbyen? Det prøver jeg at svare på forneden!

Look # 01 Paris

Hvad enten vi besøger Paris med din kæreste eller din bedste ven, er Paris altid turen værd. De søde gader, smukke huse og den fantastiske mad - her skal vores outfit tilpasses den franske hovedstads elegance. Vores favorit er kombinationen af ​en midinederdel, stribet skjorte, simple loafers, skuldertaske og smukke smykker. Et klassisk chic look!

Look # 02 Barcelona

Når vi tænker på Barcelona, kommer der to billeder frem: Lange nætter i baren og afslappende dage på stranden. Derfor skal der pakkes til lidt af hvert til turen til Spanien. Til de sjove nætter i byen, vælger vi et par jeans, en off-shoulder top, espadrillos og statement øreringe. Til en afslappet dag på stranden, skal vi have stropløse kjoler, bikinier og klipklapper med.

Look # 03 Rom

I Rom skal vi have: Pizza, Pasta & Amore! Når du er i Rom, skal du nyde den italienske kultur og mad, og vores udseende skal være elegant og praktisk. Sightseeing ture, spise is og Vespa ture tillader ikke helt høje hæle og stramme nederdele. Her vil jumpsuiten være et perfekt valg! Kombiner med et par sneakers, runde solbriller, en lille håndtaske og en let sommerjakke, og så er turen til Rom på plads.

  

Love SandraSandra Koehler
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG