Rejsetips: Ferie i Norge

Af Lene Johannessen | Rejser | 14-06-2017
Rejsetips: Ferie i Norge

Skal du på ferie i Norge til sommer, er der faktisk uendelig med steder at besøge og ting at se. Hvad enten du drager på bilferie langs den norske kyst eller vælger at tage fly til din destination, er valgene mange. Derfor har jeg listet mine favoritbyer nedenfor, og ikke mindst hvad man burde have med sig af tøj, sko og accessories.

Ferie i Norge

Det kan være vanskeligt at pakke til ferie i dette langstrakte land, eftersom vejret kan være forskellig fra sted til sted, så det kan være smart at helgardere sig lidt og pakke noget til alt slags vejr. Det findes jo for eksempel både trendy og funktionelt regntøj nu til dags, så man kan faktisk både se trendy ud og være komfortabel på samme tid.

Oslo

Skal du besøge Oslo til sommer, er det absolut værd at besøge, enten Operahuset, Vigelandsparken eller Det Kongelige Slot. Vælger du at tage en tur til Vigelandsparken (også kaldt Frognerparken), så tag et kig på de imponerende statuer, og nyd en picnic i parken. Her kan man iføre sig lidt af hvert, men det kan være smart med et par gode sneakers kombineret med et par cool shorts og for eksempel en skjorte. Nedenfor har jeg valgt mine favoritter, som passer til de fleste aktiviteter.

Rejsetips: Ferie i Norge

Bergen

Bergen er ganske vist, mest kendt for Fisketorget, Fløibanen og De syv fjell, som omkranser byen. Skal du til Bergen, kan det være vanskeligt at vide, hvad man skal pakke, så her bør du altså helgardere dig. Vejret kan skifte fra regn til sol, på et splitsekund. Så en cool regnjakke bør man absolut have med sig, sammen med et par gummistøvler. Som ordsproget siger, "Det findes ikke dårlig vejr, bare dårlig påklædning", er det noget du skal tænke på når du pakker. Se hvad jeg vil pakke til ferie i Bergen nedenfor.

 

Rejsetips: Ferie i Norge

Stavanger

Stavangerområdet byder på mange turist attraktioner, og mine favoritter er Preikestolen, Solastranden og Lysefjorden. Et tip, hvis du er glad for at udforske nyt og spændende international og lokal mad, så tag til Stavanger mellem 19. og 22. juli - der er nemlig en festival kaldet Glamat i centrum.

I Stavangerområdet kan man nyde afslappende dage på stranden, og der kan du iføre dig en ny flot bikini og solbriller. Er du mere til en aktiv dag, kan du bruge dagen på at gå op til Preikestolen. Fra Preikestolen kan man tilmed se Lysefjorden, så her slår du to fluer i et smæk! Det tager ca 2,5 time at gå hver vej til Preikestolen, så her er det bedst at iføre sig træningstøj. Mit tip er at have et par gode løbesko, behagelige tights og en træningstop på.

Rejsetips: Ferie i Norge

Trondheim

Går turen til Trondheim, som ligger midt i landet, kan jeg anbefale, at du tager til enten Nidarosdomen, Bryggene langs Nidelva eller Kristiansten Festning. Vælger du Nidarosdomen (eller Nidaros domkirke), kan du lære meget om norsk historie og om Olav den hellige, da dette er hans gravkirke. Her ville jeg vælge en maxikjole med en jakke til og et par ballerinasko. Det er både yderst komfortabel og et fint outfit, som passer godt til sådan en tur.

 

  

Love LeneLene Johannessen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG