Vinteren kommer!

Af Anne Marie Schulz | Livsstil | Ads Disclosure | 26-11-2018
Hyggetøj sportstøj joggingbukser

Find det bedste hyggetøj til den kolde danske vinter

Hygge er efterhånden blevet et verdensomspændende begreb, men vi danskere ved at hygge kan være meget mere end de trendy coffee table books beskriver det som.

Noget af det mest hyggelige jeg ved er når vinteren så småt er rigtigt på vej, regnen drypper udenfor, og jeg har en hel søndag til at flade ud på sofaen i mine bedste gamle joggingbukser. Eller når man om morgenen trækker den største og blødeste sweater over hovedet, så man ved man kan holde varmen hele dagen i skolen eller på arbejdet. Det er mit hyggetøj! Hvad er dit? 

Joggingbukser

Hvis du er ligesom jeg, så kunne dine joggingbukser godt trænge til at blive skiftet ud med en lidt nyere model. Du behøver ikke smide de gamle ud, men måske kan du opdatere garderoben med et par lækre træningsbukser, så du ikke behøver skifte når du skal ned i Netto for at hente proviant. Det sværeste er at vælge nu, men jeg har allerede et godt øje til de retro inspirerede joggingbukser fra Ellesse.

Uldtrøjer

Du har sikkert allerede fundet de varme trøjer frem fra gemmerne, men kunne du ikke godt bruge en til? Det kunne jeg i hvert fald, for der har været møl i min yndlingstrøje af uld, så nu er jeg på udkig efter en blød og varm uldtrøje, som jeg kan bruge hele vinteren - både på arbejde og hjemme når jeg slapper af. 

Sportstøj

En af mine veninder spurgte mig forleden om hvorfor jeg ejer så meget sportstøj, når jeg ikke kan lide at gå i træningscentret, og mit svar var enkelt: Fake it til you make it! Vi kommer ikke udenom at sportstøj er super behageligt at have på, og måske kommer der en dag hvor jeg rent faktisk også anvender det som det var tiltænkt, men indtil det stopper med at regne, kan jeg sagtens hygge videre i mine varme sweatshirts.

De varmeste accessoires

Glem ikke huer, vanter og halstørklæder! Dine vinter-accessoires kan både holde dig varm og pifte et kedeligt outfit eller en kold vinterdag lidt op - jeg kunne i hvert fald godt bruge lidt mere farve om vinteren.

Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG