Vinter Workout

Af Anne Marie Schulz | Livsstil | Ads Disclosure | 02-01-2019

Okay, det kan godt være træning ikke lige er mig, men jeg elsker træningstøj! Derfor har jeg kigget lidt på alt det nye træningstøj - både til fuld pris og på udsalg her i januar, jeg ved jo at I allesammen elsker at træne, eller måske lader I også bare som om.

Måske er det dit nytårsfortsæt at klemme mere træning ind i hverdagen selvom det er ekstra svært når det er mørkt udenfor, men lad dig inspirere at alt det lækre træningstøj. Det kan godt være du ikke er den stærkeste eller hurtigste i træningscentret, men du kan i stedet nøjes med at være den mest stilfulde... Og det er da et skridt på vejen, er det ikke? 

Vinter Workout

Men hvilken sportsgren er du til? 

Hvad enten du har sat dig for at løbe mere, dyrke crossfit eller styrke kroppen med yoga (eller måske bare se lækker ud i yogatøj), så kan du finde det hele her på Fashiola! 

Yoga

Jeg tror på at alle kvinder bliver lidt hottere i yogatøj - måske er det også fordi de dyrker yoga(?), men yogatøj viser alle kroppens naturlige former, og fremhæver muskler som du måske ikke selv vidste du havde. 

Träningskläder dam

Crossfit

Hvis du har besluttet at dyrke mere crossfit eller styrketræning i det nye år, kan du slå dig lidt mere løs end ved fx yoga, så hvad med at sætte lidt flere farver på dit træningstøj? 

Træningssko 

Du skal selvfølgelig også have de rigtige sko til at starte det nye år, og dit nye image som workout-queen. Her ved jeg godt at det er lidt vigtigt at finde de rigtige sko til den rette sportsgren, men hvis vi nu lader som om det ikke er vigtigt, og bare fokuserer på alle de lækre nye sko du kan være heldig at finde til udsalgspris, kan du måske blive inspireret herunder. 

(Netflix-) Maraton 

Når du har været flittig i træningscentret hele ugen, fortjener du også at have det ekstra behageligt om søndagen, når du binge-watcher Netflix. Jeg er selv fan af leggings og sweatshirt comboen, men du er måske mere til joggingsbukser og t-shirt? 

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG