Blogger interview: Maria Jønsson

Af Anne Marie Schulz | Bloggere | Ads Disclosure | 05-02-2019
Blogger interview: Maria Jønsson

På Fashiola søger vi altid at inspirere dig, men vi bliver også selv inspireret hele tiden, og en af mine største inspirationskilder må selvfølgelig være instagram! Jeg kan bruge lang tid på at tjekke outfits, farver og alt muligt andet på instagram, så hvorfor ikke også dele det med jer? For nyligt stødte jeg på blogger og instagrammer Maria Jønssons hjemmeside, og jeg er helt vild med hendes klassiske skandinaviske stil, så jeg har blandt andet spurgt hende hvor hun finder sin inspiration. Læs hele interviewet med Maria Jønsson herunder.  

  • Hvem eller hvad inspirerer dig mest - har du et stilikon? 

Jeg finder utrolig meget inspiration på Instagram og Pinterest! Jeg er ellevild med den skandinaviske stil, så influencers som Freja Wewer, Matilda Djerf, Maria Kragmann og Pernille Teisbæk inspirerer mig rigtig meget. 

  • Hvordan ville du selv beskrive din stil?

 Jeg vil beskrive min stil som skandinavisk, eksperimenterende og klassisk.

  • Hvilken trend kommer vi aldrig til at kunne finde i dit klædeskab? 

Uhh, det var et godt spørgsmål! Jeg bliver nok aldrig en tilhænger af neon-farver, da de ikke klæder mig, synes jeg. Ellers tror jeg storset at man kan finde alt i mit klædeskab, haha.

  • Hvad er de tre bedste køb du har gjort for nyligt?

Mine tre bedste og nyeste køb må helt sikkert være min brune jakke fra H&M, mine sorte støvler fra Asos og mine hvide Nike sneakers!

  • Jeg kan se på din instagram og din hjemmeside, at du rejser meget, men hvor i verden bliver du mest inspireret i forhold til mode og stil? 

Ja, det gør jeg – jeg ELSKER at rejse! Hver gang jeg rejser, bliver min rygsæk fyldt med ny inspiration og oplevelser, som jeg kan tage med på vejen. Men når jeg rejser rundt i Europa, er det helt sikkert her, jeg finder mest inspiration. Jeg er helt tosset med den europæiske mode og måden kvinder/mænd sammensætter og koordinerer deres stil på.

  • Hvad synes du om Fashiola.dk?

Jeg synes Fashiola.dk er et fantastisk koncept og jeg er da ked af, at jeg ikke har kendt til det i længere tid! Jeg vil helt sikkert benytte søgefunktionerne næste gang, jeg leder efter et bestemt item til garderoben. Det er simpelthen SÅ smart!

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG