Hej, vi er FASHIOLA.

Vi er her for at hjælpe dig med at shoppe online på den smarte måde. Vi samarbejder med over 100 online butikker, så du kan finde dem alle ét sted. Find alt fra designertasker til de nyeste fashion trends og deals.
Vi er mere end en online shop
Tænk på os som dit første stop til at finde mode. Vi er her, så du ikke behøver at holde 10 faner åbne for at sammenligne, hvilke læderstøvler du bedst kan lide. Alle læderstøvler fra alle dine foretrukne online-butikker er ét sted. Når du så har fundet lige det produkt, du kunne tænke dig, klikker du på det og herefter vil du blive sendt videre til kassen hos den heldige butik, støvlerne kom fra.

Vi har det, du leder efter

Fra online butikker, der tilbyder eksklusiv luksusmode til klassiske designermærker og prismæssigt overkommelige favoritter; vi har sørget for at vælge en bred vifte af online butikker, du kan søge igennem. Dette betyder mindre endeløs internet roaming. Indtast det, du leder efter og du vil finde varer fra en lang række forskellige online butikker.

Vi er tidsbesparende

Brug mere tid på at se godt ud i dit nye tøj og mindre tid på at lede efter det. Vores redaktører har samlet alle de lækreste produkter på vores hjemmeside. Køb dem, opdag dem eller skræddersy din egen søgning efter dem, så du finder det, du bedst kan lide. Brug vores filtre som materiale, stil, trends og farver for at indsnævre dine resultater eller vælg et par af dine foretrukne mærker.

Du får også besked, når dine foretrukne varer er på tilbud og modtager påmindelser om dine sidst sete varer. Med vores personaliserede e-mails vil du aldrig gå glip af en god handel. Lyder det som din form mail at modtage? Gå til din profil, og vælg dine præferencer her.

Vi joker ikke med tilbud

Forvent at finde de allerbedste udsalg og tilbud fra hele internettet. Ved at arbejde tæt sammen med vores partnere sørger vi for, at du er den første til at vide, hvilke butikker der har det bedste udsalg og at du er den første til at modtage eksklusive rabatkoder.

Du funderer sikkert over, hvordan det hele fungerer

Vi arbejder hårdt for at gøre din shoppingoplevelse så smooth som muligt, men lige så meget som vi elsker at hjælpe dig, er der naturligvis også noget i det for os. Onlinebutikker samarbejder med os, fordi vi hjælper dem med at blive opdaget af dig. Til gengæld får vi en procentdel af deres salg gennem os. 

Lad os samarbejde. Kontakt os for at blive partner: International@fashiola.com

FAQ

Hvor meget er leveringsomkostninger til…? Har I dette produkt i størrelse…? Hvordan kan jeg returnere min ordre?

Fashiola sælger ingen produkter, men er i stedet en platform, der samarbejder med forskellige webshops. Fashiola viser produkter, som tilbydes af de forskellige webshops, for at give dig den bedste købsoplevelse på nettet. Hos Fashiola hjælper vi dig med glæde med de informationer vi har, men i visse situationer, i tilfælde af mere specifikke spørgsmål, må du kontakte den webshop, som sælger varen du er interesseret i, direkte. For eksempel:

Hvordan kan jeg bestille direkte fra jeres webside?

Fashiola er en platform, som viser produkter fra forskellige webshops. Fashiola sælger ingen produkter, og derfor kan du heller ikke bestille direkte fra vores webside. Søg på Fashiola, find de modeprodukter du har drømt om, og bliv omdirigeret til webshoppen, som tilbyder denne vare til den bedste pris. Så enkelt er det! 

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse fra jeres webside efter min bestilling. Er det normalt?

Selvom du fandt produktet, du købte, via Fashiola, vil du aldrig modtage en ordrebekræftelse fra Fashiola direkte. Du fandt varen du ledte efter via Fashiolas platform, men købet blev fuldført hos selve webshoppen, der bare viser sin kollektion på Fashiola. Derfor må du, hvis du ikke modtager en e-mail med ordrebekræftelse efter bestillingen, forhøre dig direkte hos webshoppen, hvor du købte produktet.

Hvad gør jeg, hvis der er en pris/størrelsesforskel på Fashiola og webshoppen jeg bliver omdirigeret til?

Alt den information som du ser på Fashiola, kommer direkte fra webshoppen vi samarbejder med. Denne information er samlet i et produkt-feed, som opdateres løbende i løbet af dagen, både hos webshoppen og hos Fashiola. Siden informationerne er “live” , varierer det hele tiden, og det kan ske, at der er forskellighed mellem, hvad der vises på Fashiola og hvad webshoppen viser. Vi gør vores bedste for at vise den rigtige information, men vi kan desværre ikke altid undgå fejl mellem informationen vi modtager, og informationen webshoppen viser. I tilfælde af prisforskel mellem prisen du ser hos Fashiola, og prisen hos webshoppen, du bliver omdirigeret til, vil den pris som vises hos selve webshoppen være den pris du må betale.