Om Fashiola.dk

Køb tøj online på Fashiola.dk

Der findes mange forskellige webshops med tøj, sko og accessories fra førende mærker, designere og mindre kendte navne. Har du svært ved at finde lige præcis det du leder efter? Fashiola.dk har løsningen! Du kan nu købe tøj online via Fashiola.dk.

DEN danske søgemaskine for mode

Du finder mærker som Superdry, Adidas, Calvin Klein, Vila og Kenzo, for bare at nævne nogle få. Du finder dem alle på Fashiola.dk - DEN danske søgemaskine for mode. For at sikre den nemmeste måde at søge efter tøj, webshops og mærker, har vi sorteret produktdetaljerne fra de største webshops i Danmark i relevante kategorier. Vi har også taget hensyn til de forskellige størrelser for hver kategori.

Velkendte og små eksklusive webshops

Selvfølgelig har vi de velkendte shops som Bestseller, Miinto, Stylepit og Björn Borg. Det unikke ved Fashiola.dk er, at vi også promoverer de små eksklusive webshops, som Sunglasses Shop, Mamalicious og Junarose.

Trends og modetips

Alle trends fra catwalken og forskellige designere, samt modetips og stylingråd kan du finde på Fashiola.dk. Vores stylister følger de nyeste trends og hjælper dig med at finde både gode tilbud og unikke produkter, som du er på udkig efter!

Altid den rigtige webside

Fashiola.dk markedsfører produkter fra tøjbutikker og webshops. Vi leverer ikke produkter selv. Via vores webside, vil du blive omdirigeret til webshoppen, og den korrekte side, hvor du kan fuldføre din ordre og betaling. Bagefter, kan du selvfølgelig fortsætte din shopping på Fashiola.dk.

Fashiola.dk tilhører Kleding BV i Holland.