FAQ

Hvor meget er leveringsomkostninger til…? Har I dette produkt i størrelse…? Hvordan kan jeg returnere min ordre?

Fashiola sælger ingen produkter, men er i stedet en platform, der samarbejder med forskellige webshops. Fashiola viser produkter, som tilbydes af de forskellige webshops, for at give dig den bedste købsoplevelse på nettet. Hos Fashiola hjælper vi dig med glæde med de informationer vi har, men i visse situationer, i tilfælde af mere specifikke spørgsmål, må du kontakte den webshop, som sælger varen du er interesseret i, direkte. For eksempel:

Hvordan kan jeg bestille direkte fra jeres webside?

Fashiola er en platform, som viser produkter fra forskellige webshops. Fashiola sælger ingen produkter, og derfor kan du heller ikke bestille direkte fra vores webside. Søg på Fashiola, find de modeprodukter du har drømt om, og bliv omdirigeret til webshoppen, som tilbyder denne vare til den bedste pris. Så enkelt er det! 

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse fra jeres webside efter min bestilling. Er det normalt?

Selvom du fandt produktet, du købte, via Fashiola, vil du aldrig modtage en ordrebekræftelse fra Fashiola direkte. Du fandt varen du ledte efter via Fashiolas platform, men købet blev fuldført hos selve webshoppen, der bare viser sin kollektion på Fashiola. Derfor må du, hvis du ikke modtager en e-mail med ordrebekræftelse efter bestillingen, forhøre dig direkte hos webshoppen, hvor du købte produktet.

Hvad gør jeg, hvis der er en pris/størrelsesforskel på Fashiola og webshoppen jeg bliver omdirigeret til?

Alt den information som du ser på Fashiola, kommer direkte fra webshoppen vi samarbejder med. Denne information er samlet i et produkt-feed, som opdateres løbende i løbet af dagen, både hos webshoppen og hos Fashiola. Siden informationerne er “live” , varierer det hele tiden, og det kan ske, at der er forskellighed mellem, hvad der vises på Fashiola og hvad webshoppen viser. Vi gør vores bedste for at vise den rigtige information, men vi kan desværre ikke altid undgå fejl mellem informationen vi modtager, og informationen webshoppen viser. I tilfælde af prisforskel mellem prisen du ser hos Fashiola, og prisen hos webshoppen, du bliver omdirigeret til, vil den pris som vises hos selve webshoppen være den pris du må betale.

Om Fashiola.dk

Vi er Fashiola!

Vi er en søgemaskine til mode, og vores mission er at hjælpe dig med at finde det du elsker. Vi deler kollektioner fra hundredvis af webshops, inklusive store internationale brands og designere, samt hjælpe dig med at opdage mindre kendte navne og mærker.

Vi arbejder hårdt for at sikre at din shoppingoplevelse bliver så nem som muligt med hjælp fra vores nemme søgemuligheder, nyhedsbreve og inspirerende indhold. Find præcis det modetøj du leder efter - takket være Fashiola.

Et stort udvalg af butikker

Gennem vores hjemmeside får du adgang til et stort udvalg af mærker såsom adidas, Acne Jeans, Samsøe & Samsøe, Ganni og Moncler. Fashiola er unik fordi vores dedikerede editors omhyggeligt udvælger hvilke webshops vi ønsker at integrere på platformen ud fra kriteriet om at det skal passe perfekt til dig, så du finder både store kendte shops samt mindre og mere eksklusive shops.  

Nemme Søgemuligheder 

Vi vil gerne sikre os at du nemt kan finde lige det du leder efter, så derfor tilbyder vi dig to søgemuligheder på Fashiola. Du kan enten søge efter et produkt i vores søgefelt, eller du kan gennemse vores kategorier og filtrere ud fra forskellige kriterier (farver, materialer, størrelser...) Vi arbejder hårdt for at vores hjemmeside fungerer så intuitivt som muligt.

Trends og inspirerende indhold

Det er vigtigt for os, at vi kan inspirere dig. Vi ønsker at holde dig opdateret på alle de seneste trends samt dele tips, nyheder, gode råd og styling tricks gennem vores nyhedsbreve, blogs og temaer. Vores nyhedsbreve vil også indeholde information om de bedste tilbud og rabatter, så husk at tilmelde dig! 

Fashiola.dk tilhører Kleding BV i Holland.