FAQ

Hvor meget er leveringsomkostninger til…? Har I dette produkt i størrelse…? Hvordan kan jeg returnere min ordre?

Fashiola sælger ingen produkter, men er i stedet en platform, der samarbejder med forskellige webshops. Fashiola viser produkter, som tilbydes af de forskellige webshops, for at give dig den bedste købsoplevelse på nettet. Hos Fashiola hjælper vi dig med glæde med de informationer vi har, men i visse situationer, i tilfælde af mere specifikke spørgsmål, må du kontakte den webshop, som sælger varen du er interesseret i, direkte. For eksempel:

Hvordan kan jeg bestille direkte fra jeres webside?

Fashiola er en platform, som viser produkter fra forskellige webshops. Fashiola sælger ingen produkter, og derfor kan du heller ikke bestille direkte fra vores webside. Søg på Fashiola, find de modeprodukter du har drømt om, og bliv omdirigeret til webshoppen, som tilbyder denne vare til den bedste pris. Så enkelt er det! 

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse fra jeres webside efter min bestilling. Er det normalt?

Selvom du fandt produktet, du købte, via Fashiola, vil du aldrig modtage en ordrebekræftelse fra Fashiola direkte. Du fandt varen du ledte efter via Fashiola’s platform, men købet blev fuldført hos selve webshoppen, der bare viser sin kollektion på Fashiola. Derfor må du, hvis du ikke modtager en e-mail med ordrebekræftelse efter bestillingen, forhøre dig direkte hos webshoppen, hvor du købte produktet.

Hvad gør jeg, hvis der er en pris/størrelsesforskel på Fashiola og webshoppen jeg bliver omdirigeret til?

Alt den information som du ser på Fashiola, kommer direkte fra webshoppen vi samarbejder med. Denne information er samlet i et produkt-feed, som opdateres løbende i løbet af dagen, både hos webshoppen og hos Fashiola. Siden informationerne er “live” , varierer det hele tiden, og det kan ske, at der er forskellighed mellem, hvad der vises på Fashiola og hvad webshoppen viser. Vi gør vores bedste for at vise den rigtige information, men vi kan desværre ikke altid undgå fejl mellem informationen vi modtager, og informationen webshoppen viser. I tilfælde af prisforskel mellem prisen du ser hos Fashiola, og prisen hos webshoppen, du bliver omdirigeret til, vil den pris som vises hos selve webshoppen være den pris du må betale.

Om Fashiola.dk

Køb tøj online på Fashiola.dk

Der findes mange forskellige webshops med tøj, sko og accessories fra førende mærker, designere og mindre kendte navne. Har du svært ved at finde lige præcis det du leder efter? Fashiola.dk har løsningen! Du kan nu købe tøj online via Fashiola.dk.

DEN danske søgemaskine for mode

Du finder mærker som Superdry, Adidas, Calvin Klein, Vila og Kenzo, for bare at nævne nogle få. Du finder dem alle på Fashiola.dk - DEN danske søgemaskine for mode. For at sikre den nemmeste måde at søge efter tøj, webshops og mærker, har vi sorteret produktdetaljerne fra de største webshops i Danmark i relevante kategorier. Vi har også taget hensyn til de forskellige størrelser for hver kategori.

Velkendte og små eksklusive webshops

Selvfølgelig har vi de velkendte shops som Bestseller, Miinto, Stylepit og Björn Borg. Det unikke ved Fashiola.dk er, at vi også promoverer de små eksklusive webshops, som Sunglasses Shop, Mamalicious og Junarose.

Trends og modetips

Alle trends fra catwalken og forskellige designere, samt modetips og stylingråd kan du finde på Fashiola.dk. Vores stylister følger de nyeste trends og hjælper dig med at finde både gode tilbud og unikke produkter, som du er på udkig efter!

Altid den rigtige webside

Fashiola.dk markedsfører produkter fra tøjbutikker og webshops. Vi leverer ikke produkter selv. Via vores webside, vil du blive omdirigeret til webshoppen, og den korrekte side, hvor du kan fuldføre din ordre og betaling. Bagefter, kan du selvfølgelig fortsætte din shopping på Fashiola.dk.

Fashiola.dk tilhører Kleding BV i Holland.